onsdag 24. november 2010

Ok da, da klarte jeg ikke å vente lenger..

Jeg syns egentlig det er koselig å vente en stund ut i desember med julepynt, men etter å ha kikket på utallige blogger og blader i det siste, kunne jeg ikke dy meg. En bitteliten førsmak på julen kom opp i dag..Vi har et trollhasseltre i hagen, og inspirasjonen til å ta med grenen inn, fikk jeg på en annen blogg her om dagen. Jeg syns min ble fiin med litt julestæsj. :)Og her står den. På den ganske så ubrukelige tv-benken, som jeg aldri blir enig med meg selv hva vi skal ha oppå. Meen. Dette var Espens møbelvalg. Jeg mener jo fortsatt at tven ikke passer inn i stuen vår..

Espen er som kjent drømmemannen, men han har dessverre en stor feil. Han eeelsker svær, juglete amerikansk julepynt. Hadde det vært opp til han, hadde vi garantert hadde digre, lysende reinsdyr i hagen. Det sier seg selv at det blir kræsj, når min favorittjulepynt er i glass, og ser ut som denne:Det eneste som er, er at det er svært lite praktisk når man har barn i hus, å ha juletrepynt i glass. Derfor gikk vi til innkjøp av billige, røde julekuler på Obs i fjor, som kom opp på treet. og godt var det.. Vi hadde en minimann som var besatt av juletrepynten så lenge treet stod der. I år er han derimot stor nok til å la det være i fred, så da gjemmer vi billigkulene laaangt unna (frem til neste år). ;)Dette er en annen favoritt. Denne lille pippen fikk vi av mamma i fjor, og den syns jeg er såå søt. :)

Barna sover, og neste prosjekt er påbegynt.. Kan du gjette hva jeg lager for noe?

4 kommentarer:

 1. Hmmm...la meg se...kan det være nissehus,mon tro ????

  SvarSlett
 2. Ååå...jeg liker kvisten fra trollhasseltreet, sååå fin!! :) Vanskelig å si hva du lager, men kan det være en muse-/rottefanger?! Hehe..

  SvarSlett
 3. Oh no, nå hadde jeg prøvd å fortrenge musene/rottene/udyrene, for de har ikke bråket etter den natten. Espen har lagt ut gift til dem, men frister jo ikke å ha døde rotter stinkende i veggen.. hva gjør man med sånt liksom?! Men nei, det er ikke noe for å knekke udyrene. :)

  SvarSlett
 4. Jeg tipper det er et fuglehus? (Hilde)

  SvarSlett