mandag 8. november 2010

Loppiskupp!

Med to små hjemme er dagene hektiske, og det er ikke all verden jeg rekker. De sitter nemlig svært sjeldent like pent som på bildet i forrige innlegg, det er litt mer å holde styr på enn som så. :) Meen, det hender da de sover på likt. En sjelden gang i blant. :) Så nå har jeg begynt å shine opp noen av loppekuppene mine som har stått på vent en stund..Denne sengen skal Jonathan få, når den er nymalt og fin. Det er vel på tide han får en seng som passer for store gutter tenker jeg (selvom jeg frykter for leggingen etterhvert). Særlig siden lillebror ser ut til å trenge sprinkelsengen litt før vi hadde trodd, for han vokser FORT!Denne kanna har jeg gnikket og gnudd til den ble ganske så blank og fin. Litt usikker på om den egentlig er for kaffe, men det er ikke sånn veldig aktuelt ihvertfall. Kan jo hende de som eide den før hadde rottegift i den for alt det vi vet.. ;)

Sist, men ikke minst..Denne digre her har jeg pusset grundig tre ganger, og brukt en hel flaske sølvpuss for å få til å skinne. Den er ekstremt tung, og livsfarlig om den skulle falle ned på en liten fot eller sånn. Men jeg liker den veeeldig godt. Og det gjør Jonathan og. Det er så morsomt med han, når det kommer ting på plass her legger han så godt merke til det, peker og ler. Den her klappet han faktisk for, raringen. :)


Litt frustrerende er det, at det går sååå sakte med walk-in-closetet, men. Det er jo forsåvidt koselig å få litt ting på plass også da. Det er jo tross alt nede vi er om dagen! (Selvom jeg gjeeerne skulle få pakket ut alle klærne mine snart, ikke bare ha det stappet inn litt her og litt der.) Også skal vi jo kose oss med disse små da, ikke bare stresse hver gang de sover. :)

3 kommentarer:

 1. Liiiker bloggen din<3 inne og sjekker etter nyheter hver dag;)

  SvarSlett
 2. Så fin lysestake, Line!! Jeg klapper for den jeg og, akkurat som Jonathan! :)

  SvarSlett
 3. Hehe, så koselig Tonje. :)

  Jepp, nå får vi det lyst og fint Marit. :)

  SvarSlett