mandag 1. november 2010

Et tankeprosjekt..

Sånne skap som det her, syns jeg er noe av det styggeste som finnes! På delt første med furuting tror jeg. Det er jo synd for meg da, at de aboslutt må stå der, da de er en del av bærebjelker og i det hele tatt..Bak skapene finnes en liten bod:Med hemmelig dør inn:
Boden og den hemmelige døren syns jeg er koselige ting. Særlig koselig blir det når vi også har et hemmelig lite rom inne i boden igjen og! :) Så jeg klør meg litt i hodet (Espen er ikke så engasjert i det her, jeg får velge ;) ), og lurer på hva vi skal gjøre med skap/bod.

På vurderingslisten står:

-Ta av de horrible skapdørene, og lage hytte til barna i skapene, med et sydd forheng foran

-Ta av dørene og spikre de igjen, og heller fjerne veggen bak, og utvide boden. Enten som kul hytte til barna, eller som et sted å putte saker og ting. Det siste er strengt talt ikke nødvendig da vi har kjeller, loft, låve og bryggerhus til dette..

-Bare bestille oss nye dører fra et eller annet sted som sikkert gjør sånt.

-Bygge veggen i skapene utover, så skapene blir smale, og lage hyller til dvdene til Espen. Tapetsere skapdørene, og skifte knotter, så de ser litt bedre ut i det minste.

(Det siste forslaget var Espen litt skeptisk til, særlig da jeg sa han samtidig kunne få en liten tv, og hjemmekinoanlegget inne i skapene. Han spurte om jeg ville han skulle flytte alt han eide inn der, så jeg slapp å se det. Og ja Espen, det hadde ikke vært så dumt å flytte den svære dataen inn der heller nei! Tenk så moro med skapet med det rare i! :) )

Har noen andre gode forslag for sånne grusomme skap?? Skap-plass til klær og annet trenger vi strengt talt ikke der, det heller, da vi lager walk-in-closet, og skal ha ekstremt masse skap på soverommet vårt etterhvert!

Jeg driver og funderer på dette her om dagen, selvom det er maling av walk-in-closet som står først på planen. Fortsatt. ;) Det stoppet opp litt innimellom kitting av vinduer, isolering av vegg og oppussing av bad og yttergang..

1 kommentar:

  1. Jeg liker ideen om en hemmelig hytte for barna. Hvis det er mulig å få det til høres det helt fortreffelig ut!

    Hvis ikke... så kan du jo lage en tv/data-stue til mannen din inni der:-)

    SvarSlett