torsdag 14. juni 2012

Gartnerkunnskaper

Her på landet er vi i ferd med å bli noen minibønder. Barna og jeg har plantet litt av hvert i år, og følger med på veksten, med stor entusiasme. I mangel på drivhus har vi plantet agurkplanter i vinduet til storebror. Her drømmer vi om å hente oss en agurk i ny og ne, storebror ser særlig for seg at han kanskje får lyst på en agurk hvis han våkner på natten..

Men det er i ferd med å utarte seg, for de små plantene våre krever snart større potter, og det er litt begrenset HVOR store potter vi vil ha inne, men det ser ikke ut som vi har noe valg.. 



En liten ommøblering har det også blitt inne hos storebror. Han er godt fornøyd med å sitte ved bordet og kikke ut på trærne våre.



Siden drømmemannen er bortreist om dagen får jeg testet mine egenskaper som alenemor. Så langt går det forsåvidt veldig fint, men jeg kjenner jeg ble litt mer skeptisk da jeg så disse prikkene..



Det ser ikke sånn ut, men det var ganske mange av dem, og plutselig hadde begge barna det i kveld. Kjenner jeg ikke er klar for at begge skal få vannkopper eller noe i den dur, så jeg er spent på fortsettelsen i morgen! 

1 kommentar:

  1. Ojjj da ! Jeg hørte det på sommerfesten i går at en gutt i barnehagen hadde fått vannkopper :<

    SvarSlett