lørdag 9. juni 2012

Garderobe

Omsider er det meste av snekkerarbeid inne ferdig, kappsagen er kastet ut, og vi har begynt en skikkelig nedvask av hele huset. Veldig nødvendig, litt kjedelig, men resultatet blir veldig bra!
Garderoben har bare vært et stort kaos de siste ukene, så da vi endelig var kvitt hybelkaniner og masse slitne klær, føles det som vi fikk allverden av plass.

Disse små skjeve rommene i 2. etg var noe av det vi falt så veldig for, da vi kjøpte drømmehuset, og her kommer noen garderobebilder..Ikke så lett å møblere smale, lange rom med skråtak, men med ikeahyller og hjemmelaget garderobestang, har vi utnyttet plassen så godt det lar seg gjøre.I speilet kan man såvidt skimte en gammel amerikakoffert, som blir brukt til å oppbevare sko som ikke er i bruk for sesongen. Kofferten fant vi i låven, så det var stas å ta den inn i huset igjen.

Jeg er ikke fan av å ha kjoler hengene løst i rommet (selvom det er fint), men akkurat denne har fått komme opp, da den neppe blir brukt igjen. Brudekjole for gravide tjukkaser. :)
Helgen ser ikke spesielt givende ut, alle bortsett fra drømmemannen ligger på sofaen, kvalme og ikke i form. Lillebror og jeg startet dagen med at storebror kastet opp rett i ansiktet på oss, og etter å ha ligget kvalm det siste døgnet selv, var det litt sterk kost. Menmen, det er nesten så jeg tror mannen i huset har det verst, her han flyr fra den ene til den andre med bøtter, vasker sengetøy og bærer hylskrikende lillebror. 
Det går nok fort over, og vi satser på å bli fort friske og raske igjen. :)

2 kommentarer:

  1. Ja walk in closet deres er helt nydelig , jeg er misunnelig på det der altså. God bedring il store og små ! Klem

    SvarSlett
  2. Smart møblering av de spesielle rommene! Så kjedelkig når alle blir syke på en gang..godt at iallefall en er oppegående og kan gjøre det litt lettere for de syke. God bedring, håper det går fort over!!

    SvarSlett