onsdag 20. juni 2012

Bilderas: SOVEROM, før-etter.

Bryllupsdag (og andre merkedager) er ikke sånt jeg husker hvert år. Men i år husket jeg det, og i år har jeg virkelig slått til, for å overraske med noe fint.

Mannen i huset har vært bortreist i 1,5 uke, og jeg har benyttet kveldene etter at barna har lagt seg godt, og pusset opp soverommet. Nå skal det vel sies at snekkerarbeidet her inne var ferdig da, men å male noe kritthvitt krever utrolig mange strøk (5!!), og tar tid. I går kveld fikk jeg noen sterke hender til å hjelpe meg å flytte inn møblene og, så OMSIDER ble soverommet vårt klart. Fortsatt mangler gardiner, en kjøpmannsdisk og taklampe, men det får komme etterhvert..

                                               Her er noen bilder av prosjektet mitt:

Det trefargede nattbordet skulle egentlig bli hvitt, men jeg har ombestemt meg. Tror jeg. Likte det så godt som det er. :)


Det kunne kanskje trenge noen knotter da, om jeg ønsker å få tak i noe av det som ligger i det. Skuffen er tross alt ganske gammel og trang. ;)

Soverommet fra den andre kanten..Den gamle døren ble kronen på verket, syns jeg. Jeg kikker på den hele tiden, er såå fornøyd. Men jeg VET at min kjære mann kommer til å spørre om jeg har glemt døren. Vel, jeg tenker at noen fordeler skal den som tar jobben alene ha..

Et par ikea-skinn på hver side av sengen..På motsatt vegg henger dette gamle, koselige bildet..Under dette bildet ønsker vi oss altså kjøpmannsdisk. Men det har i grunnen ikke noe hast, morsomt å ta ting litt etter litt og.


Veggen er malt i fargen CHI og gulvet i GRÅ SKIFER. Etter å ha malt noen gulv har jeg boikottet "3 stjerners gulvmaling", og heller fått tak i noe sterkere krutt. Det luktet fryktelig sterkt, men det virker også mye mer slitesterkt. Lei av å male med beindyr maling som ikke holder når den tørker..Ufreshe FØR-BILDER hører også med:

Dette ser kanskje ikke så galt ut, men her er taket nytt og veggene revet og lagt nye. Gulvet er det eneste som fikk være igjen, og da måtte det slipes helt ned. Vinduet var nok aldri skiftet før, og med en knust rute var dette rommet KALDT den første vinteren.
Ikke alle veggene hadde panel en gang.. Her var det noen store klesskap som jeg la ut på Finn.no for moro skyld, og jammen ble de hentet etter en times tid! Utrolig hva folk har lyst på..Et aldri så lite nærbilde av de gamle listene.. De var godt fuget over det hele, så det var jammen på tide å få dem ut!
Det er kanskje unødvendig å si jeg er FORNØYD nå?! Etter å ha vært tålmodig i nesten to år har jeg endelig fått soverom, og det var jammen verdt all ventingen.

(Og hvordan det gikk med han som skulle overraskes, kan vi spørre storebror om.. Da han skulle snakke med pappa i kveld sa han.. " Du pappa, det har blitt kjempe KJEMPE fint oppe. Og på Isak sitt rom og. Og vi skal lage kake til deg. Og mamma sier hysj". Akkurat en kveld for tidlig å røpe hemmeligheten, men så entusiastisk og stolt som han var, så er han tilgitt det.)

5 kommentarer:

 1. Det nye soverommet ble kjmpelekkert ! Klem

  SvarSlett
 2. Hvilken gulvmaling endte du opp med å bruke?

  SvarSlett
 3. Ah, nøyaktig hva den heter ja.. Kjøpte en veldig sterk en på FIX-bolig, en oljebasert. Ikke trestjerners gulvmaling, den andre typen de har. Veldig å anbefale! :)

  SvarSlett
 4. Takk for svar:-) Da skal jeg både prøve typen og samme farge som deg. Knallfint!

  SvarSlett