lørdag 28. mai 2011

Ingen sak..

å stå opp til overskyet vær, når det ser slik ut gjennom vinduet. Orkideen er jeg veldig glad i, den fikk jeg da jeg var ferdig med sykepleien for 4 år siden, og siden har den blomstret. Ingen andre av orkideene jeg har, har noengang alltid hatt blomster på seg. Så dette må være en superorkide. ;)Jeg driver med litt bittesmå malingsprosjekter om dagen, til gjesterommet. Denne rammen med myggnetting er ytterst nødvendig (fikk jeg brutalt erfare i fjor sommer, da det stupte en flaggermus inn vinduet, rett over sengen vår!!), men grusomt stygg.Meeen, da jeg fant en ekstra vognmyggnetting vi hadde liggende, ble den straks så mye finere..Hylla er nymalt, og nettopp kommet opp på veggen. Den lagde Bestefar for mange år siden, og vi har hatt den liggende i noen mnd nå, men endelig fant vi en plass for den. Bildet bodde på vårt gamle kjøkken, og jeg syns den hunden er så søt.. Jeg kan i utgangspunktet styre meg litt for svarte rammer mot veldig hvite vegger, men det er greit å få brukt litt av de rammene vi har liggende. Uten å male den, til en forandring. ;)Selv sengen er gjenbruk, bare at før var den dobbelt så lang. Med andre ord en annerledes dobbeltseng. Syns det ble finere med en enkeltseng, selve rommet er jo ikke så stort.

Planen for gjesterommet er å ha det enkelt, og litt lavbudsjett. Barna har nå soverom nede, innenfor kjøkkenet, med skyvedører, og vi ser kanskje for oss at de kommer til å ønske å flytte opp etterhvert som de blir eldre. Derfor begrenser vi oss litt her oppe, enn så lenge. ;)

1 kommentar:

  1. Det blir nok et koselig gjesterom når alt er ferdig! :) Smart idé med myggnettingen!! Har heldigvis aldri fått flaggermus på besøk, så jeg stresser ikke med det enda... ;)

    Ha en fin kveld!
    -Mari

    SvarSlett