torsdag 17. mars 2011

Ny lampe og servise!

Vi har hatt noen lateuker igjen nå, det skjer sånn innimellom, men det er lov. Nå har omsider systuen fått ny taklampe. Ikke lett å bestemme seg når det kun er skråtak, men syns dette ble veldig fint i grunnen.. :)Omsider kom den nye dingsen til kameraet, men jeg sliter litt med å få bildene skarpe, er ikke så teknisk. Også vet jeg at noen har stilt på kameraet, så derfor er bildene litt dårlige..Dette serviset er noe av det jeg er aller mest glad i, i dette huset. Av ting altså. Jeg var så heldig å få en del av det etter en gammel tante, og i årene etter det har jeg kikket etter det i bruktbutikker/loppemarkeder. Syns det er morsomt å ha et servise ikke alle andre har.. Det går ofte lenge mellom hver gang det dukker opp en del, men når det først gjør det er det veldig moro. Gjett om jeg ble entusiastisk da jeg fant kaffeservise til 12 her om dagen. :)) Nå begynner det å bli endel i skapene mine, så jeg er klar for kaffeslaberas med 17 gjester. ;)Et lite detaljbilde. Brun rose tror jeg det heter. :) Selv Espen er blitt litt glad i det, hvis vi er på loppemarked/bruktbutikker pleier han å være på utkikk. :)

Men nå er det gyngestolsying som står på programmet. Urokråka som er våken om natten har tatt seg en langlur igjen.. :)

4 kommentarer:

 1. Så fin lampe og flott service:)

  Ha en super torsdag:)
  W

  SvarSlett
 2. Et herligt servise!! Jeg har en lik kopp med skål som jeg har fått av en venninne. God gammel porsgrunn Porselensfabrikk! Jeg ønsker deg en fin kveld :)

  SvarSlett
 3. Porsgrunn kan aldri slå feil. :)

  Ha en fin kveld du og!

  SvarSlett
 4. Nydelig kaffeservise!
  Mamma har et stående etter oldemor, men hun bruker det aldri. Har prøvd å hinte litt, men neida. Jeg får det ikke!
  Har tidligere prøvd å spørre pent om et langt spisebord i ubehandlet tre også. Det står i gangen på ei sæter vi aldri bruker. Men neida. Jeg får det sltså IKKE. Det er nemlig så verdifullt at det må bli stående. Selv om jeg tror det kunne blitt råstilig hjemme hos meg. Og da ville det bli brukt også!
  En annen ting jeg også vil ha er en gammel sofa i rokkoko-stil. Den ene foten er ødelagt og trekket er slitt og hullete. Drømmen min er å fikse den og trekke den opp, men nei. Den skal sikkert stå til den blir kastet. Ingen som bruker den heller, den står i kjelleren på gården hjemme...

  Så du er heldig som fikk et slikt nydelig servise!

  SvarSlett