torsdag 31. mars 2011

Hjemmesydd.

Den største gullungen begynner vel strengt talt å bli litt stor for vogn, men han er veldig glad i å sitte i tvillingvogn med lillebror mens vi triller en tur. Og siden dette er eneste muligheten jeg har for å lure han til å sove litt på dagen, triller vi rimelig ofte. Men. Han begynner å bli litt vel lang for de gamle teppene sine, og selvom han ikke akkurat trenger teppe over dress er det jo deilig da. Så i dag har jeg sydd et nytt teppe til han, i fleece..
Lillegutt ELSKER biler og alt av kjøretøy, så jeg tror dette kommer til å slå an. Jeg har stort sett styrt unna det meste av klær og ting med store bilder på, barna mine har nok mest ensfargede klær eller striper ol. Men det spørs etterhvert nå da, om jeg har hjerte til å la være å kjøpe en og annen tskjorte med cars på.. Vi tar lightversjonen i første omgang, med hjemmesydde biler. ;)

Gullungene har begynt å leke sammen nå, det til tross for at lillebror ikke krabber, så han er ikke voldsomt mobil ennå, men storebror er overbærende og legger seg ofte på gulvet ved siden av han. Veldig, veldig søte er de. Her hadde storebror funnet frem myggnettet til vogna, og de lekte borte-bø, mens begge skrattlo. :)Morsomt å se de har fått glede av hverandre alt!

4 kommentarer:

 1. Så flink du er til å sy!

  Og fin ny header! Årstidsendring:)

  SvarSlett
 2. Så flink du er:) Og så flott header du har fått:)

  Ønsker deg en super torsdag:)
  W

  SvarSlett
 3. Takk! :) Lite teknisk som jeg er tok det meg en evighet, men en dag skal jeg virkelig lære meg de datasakene der. :)

  SvarSlett