søndag 27. mars 2011

Litt nytt på trappen!

Den siste uken har vi hatt fantastisk vær, akkurat godt nok til at jeg har begynt å drømme om sommer og sol.. Og med sommeren dukker hagen frem igjen.
Før snøen kom i høst hadde vi store ambisjoner om at vi skulle få ryddet hele tomten denne våren. Nå som våren straks er her, ser vi at det lar seg nok ikke gjøre. Nesten 8 mål tar tid.. Derfor skal vi heller prøve å ordne i hagene nærmest huset, og late som vi ikke ser at resten er et kaos.
Noen småting har jeg i det minste fått ordnet de siste dagene, som å rydde litt på trappen. Bort kom kjelken og andre vinterlige ting, og frem dukket dette her..Kassen er hjemmesnekret for sesongen. ;)Noen nye putetrekk var det på HØY tid at kom på plass. Syns dette stoffet var sommerlig og fint, men hvor holdbart det er, med to katter som stadig ligger der, er en annen sak.
Den fine krakken skal forvises fra verandaen, og heller få et nytt liv et annet sted på tomten, bare jeg finner meg en ny en først! Jeg drømmer om en hvit krakk, som samtidig er god å sitte på. For det er dessverre ikke denne her. Eller, god er den, men kanskje ikke om man vil sitte der i lange sommernetter og drikke vin, eller kanskje brus. :)

Av andre fremtidsplaner for uteplassen kan jeg nevne i fleng.. Lysthus, terasse, garasje, søppelskur, steinlagt gårdsplass, hagetrapp, nye trær.. Ja i det hele tatt. For ikke å glemme shining av låve og bryggerhus. Derfor sier det seg vel selv at siden vi ikke har et hav med tid, eller er millionærer, må noen av de planene bli litt mer på sikt. Jeg for min del stemmer for lysthus aller først! Men, jeg tipper vi går for søppelskur og terasse denne sommeren. Vi skal jo tross alt fortsette inne også. Ting tar litt tid, men det er godt med noen planer for årene fremover også. :)

4 kommentarer:

 1. Så koselig det ble:)
  Det er deilig med vår:) Vi skal vaske verandaen til helgen håper vi. Da går det an å sitte litt ute igjen. Gleder meg til det:)

  Ha en super duper mandag:)

  SvarSlett
 2. Kjempefint!
  Her består inngangspartiet vårt av paller, noen planker og tau. Ikke akkurat bloggemateriale. Til sommeren, til sommeren... Da kanskje...

  SvarSlett
 3. Så fine kasser, Line! :) Tror jeg må på snekkerkurs hos deg ;) Også må jeg fange avkappe før han snekkern min kaster det..hehe!

  SvarSlett
 4. Takk! :)
  Ja Marit, vi får starte en snekkerklubb. Moderne jenter har ikke syklubb lenger, nå er det snekring som er in. ;)

  SvarSlett