tirsdag 15. februar 2011

Wallstickers

I dag har jeg hatt en typisk gretten dag. Biler har jobbet imot meg, og jeg har generelt vært sur. Men så kikket jeg i postkassen, og da ble jeg en smule blidere. ENDELIG kom wallstickersene jeg hadde bestilt for en evighet siden, også såå fint pakket inn at jeg bare måtte bli i godt humør igjen. :)

Jeg har planlagt de siden lenge før jul, så det var morsomt å få dem på plass, se her:Rom nr 7 er walk-in-closet.

Jeg ble veldig fornøyd med dørene våre. Om jeg skulle bli dement etterhvert er det sånne jeg skal ha på alle dører. Det var faktisk en bonus i pakken og, jeg fikk en ekstra Jonathan- wallsticker med på kjøpet. :)

Også et bittelite bilde av gullungen som strever med å få med alle kosedyrene i barnehagesekken, på vei til karneval..Først var det bare Puddel og Ro. Og en reservePuddel, som var hemmelig. Men så fant Jonathan ut om reservePuddel, så nå er det Puddel, Puddel og Ro. Kjempesøt er han når han sleper på de store kosedyrene sine, men jeg har vært litt mer taktisk med lillebror. Han har fått litt mindre kosedyr til å ha i sengen. :)

3 kommentarer:

 1. Så fine wallstickers, hvor har du bestilt dem?

  SvarSlett
 2. På Sofiesvilla.no, men de har også butikk på Nøtterøy tror jeg. :) Var veldig fornøyd, eneste som trakk litt ned var at det var sykt lang levringstid, 1 mnd ca.

  SvarSlett
 3. Så fine wallstickers:)

  W

  SvarSlett