søndag 10. oktober 2010

Neste prosjekt!

Det går ikke mange dagene før vi starter opp nye prosjekter her, og sånn må det vel bli når man har kjøpt et gammelt hus. :)
Denne gangen er det yttergangen som skal få seg en shining. I utgangspunktet er det ikke der det haster mest, den er lys og ganske fin som den er. Ikke helt som vi ville valgt, men likevel.. Men da vi tok badet fikk vi satt inn ekte dør i stedenfor skyvedør, så det kom et par nye planker i gangen og, i furu! For ikke å glemme alle hullene etter bilder og annet stasj, de ville vi ha bort! Så nå blir gangen i samme farge som resten av underetasjen, dun heter den.

Jeg har lyst på en liten benk i gangen med tid og stunder, men det kommer nok ikke til å skje så lenge vi har to vognbarn. Med to vogner i gangen, og den ene er en diger søskenvogn så er det ikke plass på en stund. Men jeg holder bittelitt utkikk når vi er innom loppemarkeder og når jeg kikker på finn.no.. Kan jo hende den perfekte dukker opp og kan bo i bryggerhuset så lenge. Greit å ha en plan. ;) Så enn så lenge er planen bare å male gangen hvit og pen, og å henge opp noen knagger. Og å male skapet som står der, og style det litt. ;) Vi regner derfor med at det prosjektet her skal være rimelig fort gjort. Vi skal ha familiebursdag neste søndag, og innen da må den ihvertfall være klar! :)

Når vi blir ferdige med gangen har vi faktisk vært igjennom hele første etg. Alt er malt og shinet, i samme farge. Har blitt en veldig helhet på alle rom her, noe som passet godt siden det er så åpent mellom rommene. Vi er ihvertfall blitt veldig fornøyde, og føler drømmehuset er i ferd med å bli skikkelig vårt, og akkurat sånn vi ønsker oss. :) Å flytte ut hit på landet er den beste ideen vi har fått noengang, og vi storkoser oss. Stillheten her gir virkelig sjelefred, og her føler vi oss helt hjemme. Samtidig er det deilig å ikke bo lenger enn en liten biltur unna familie, venner og byer, så vi syns drømmehuset er akkurat passe utpå landet. :)

2 kommentarer:

 1. Flott blogg du har, og badet ble kjempeflott, lyst og lekkert. Gøy å se før og nå bilder.
  Ønsker deg ei flott ny uke:)
  Hilsen
  AnKa

  SvarSlett
 2. Takk! :))

  Du hadde en veldig koselig blogg du og, så det ut til. Og en veldig snill mann som kom med så fin pynt da. :)

  Ha en god helg. :)

  SvarSlett