søndag 24. oktober 2010

Fiks ferdig!

Endelig er vi ferdige med oppussing i 1 etg. Alle tak og vegger er malt, bortsett fra på badet, der er det kommet fliser. Det siste rommet som skulle til for å få etasjen ferdig var gangen. Den var lysegrå, mens nå er den blitt hvit. Forskjellen er ganske stor (ihverfall for oss som virkelig har kikket på de veggene), både fargen, men også tetting av alle småhullene der. Dessuten ble det MYE penere at den matchet resten av etasjen. :)
Den gamle kurven etter en vinballong som stod i kjelleren har jeg lenge tenkt på hva vi skulle bruke til, og endelig fikk jeg bestemt meg. Barnas vognposer tar så stor plass inne i gangskapet at de nå heller får bo i kurven. Den fiine posen som ligger oppi der på bildet er sydd av SuperTante, og skal nok holde lille mini god og varm i vinter. :)Yttergangen vår er egentlig ganske så stor, noe som kommer godt med når man har ikke mindre enn to vogner stående der. Etterhvert ønsker vi (jeg) oss en liten benk her, men enn så lenge skal vi ikke ha noe annet enn vognene og de to skapene der. Litt tomt og stusselig, men egentlig veldig godt at vognene ikke står i veien også, så da får det heller være sånn i disse årene. Noen prosjekter er det jo fint å ha på sikt også. :)Her ser vi rett inn på kjøkkenet. Gangen en del av det som ble bygget på huset for 12 år siden, så døråpningen mot kjøkkenet er bred. Her var det dobbeltdør før i tiden, og dørene står i låven.. Jeg klør meg litt i hodet og tenker på de dørene, om de kanskje ville vært fine tilbake i gangen. Bare med glass. Jeg har nemlig alltid drømt om doble glassdører.. Vi får se da. :)

Fortsatt gjenstår noen småting i gangen.. Lampen skal UT, og inn skal vi nok bare ha en nøytral sak tror jeg. Og dessverre må vi vel ha opp en skotørker. Veldig lite pen, men antagelig veldig kjekk når man har barn da.. I det gamle huset var vi så heldige at den kunne bo inne i skapet, men det går ikke med dette miniskapet vi har nå.. Isj!!

Det skal også komme opp et bilde etterhvert. Et trykk jeg kjøpte til drømmehuset da vi var i Paris i fjor (nok et kjøp kjøpt inn til drømmehuset som bare fantes i vårt hode på det tidspunktet :) ). Og muligens litt stæsj. Jeg hadde jo tross alt en ganske god grunn til å kjøpe inn noen småting til gangen i dag, nå som den er blitt så fin. For ikke å snakke om at det var en trøstegave til meg selv, etter en laaang time hos tannlegen! Egentlig finner jeg vel alltid en unnskyldning. :)

2 kommentarer:

  1. Så artig å se at det går ann å komme i mål!

    Gangen din ble veldig lys og fin. Skjønner godt at du liker plassen til barnevogner. Gleder meg til å få plass til det selv:-)

    SvarSlett
  2. Ja, ihvertfall i halve huset. :) Fortsatt gjenstår hele 2 etg, og der er det MYE jobb som venter, har hverken pakket ut saker der, eller tatt etasjen i bruk. Men så lenge man ikke må bo der har det ikke stort å si da. :)

    Ja, det kan jeg tenke meg. Det er kjekt at de bare har en plass å stå, uten at man hele tiden føler de er i veien og må flyttes på. :)

    SvarSlett