mandag 18. oktober 2010

Et lite avbrekk fra oppussing og hus..

Mamma skal gifte seg på lørdag, og har lett en stund etter en kjole. Men å finne en lavbudsjettskjole som i tillegg er fin var tydeligvis vanskelig, så jeg foreslo at jeg kunne sy! Ikke at jeg har sydd annet enn gardiner før sånn ca, men altså.. Hvem vet om jeg egentlig har talent for brudekjolesøm hvis jeg aldri har prøvd?
Må innrømme at jeg ble en tanke kvalm da Mamma troppet opp med 10,5 meter stoff og et mønster som så rimelig vrient ut. Særlig siden det var på engelsk og fransk, og jeg ikke kan et ord fransk, og er generelt dårlig i engelsk. Ihvertfall engelsk syspråk. ;) Men det er tydeligvis ikke hjernekirurgi, for så langt har jeg kommet på en kveld:Min fantastisk blide prøvedame kledde den godt. ;) Jeg er litt usikker på om Espen innerst inne angrer litt på at han i lengre tid har nektet meg å kjøpe en prøvedukke til klesrommet mitt, selvom han hardnakket påstår at det trenger jeg ikke når jeg har han. Hehe. Snille mannen min. <3

Nå gjenstår bare for, og å sy sammen alle delene, så håper det går kjapt. For yttergangen trenger fortsatt et siste malingsstrøk. Men ting går framover på noen områder i det minste! :)

(Kjolen er forresten ikke hemmelig for omverden, så mitt veldig halvferdige prosjekt er lovlig å vise fram. Tror kanskje det bare kan roe nervene til alle som betviler mine syevner en smule. ;) )

2 kommentarer:

  1. Takk for det. :) Men den er jo ikke ferdig ennå, kan fortsatt klare å gruse den med litt uflaks.. ;)

    SvarSlett