mandag 12. november 2012

Ny ullbukse..

til lillebror. Etter å ha vært usannsynlig treig til å sy på detaljene, har jeg endelig gjort ferdig buksa, og resultatet ble slik:
 
 
En liten lomme foran, og skummelt ansikt bak..

 
I fjor lagde jeg monsterbukse til storebror, og fikk veldig sansen for det. En søt bukse laget av restegarn, og litt mer forseggjort enn vanlige ullbukser. Storebror har i brun-toner, og Lillbror måtte selvfølgelig ha sin egen stil.. Garnet som er brukt er av ulik tykkelse, så en dreven strikker vil nok rynke på nesa av den her, men jeg koser meg mest over å ha brukt liiiitt mer av garnbunken.
 
Jeg har så smått kommet i gang med en skikkelig nedvaskrunde av huset igjen. Syns ærlig talt ikke det er lenge siden sist, men tydeligvis er det lenger enn det føles som. Har fått meg en liten aha-opplevelse når det kommer til hobbysaker. Jeg er jo så heldig å ha egen systue, med god hylleplass full av saker.. Men samtidig oppbevarer jeg hobbysaker på kjøkkenet, gjesterommet og i loftstuen!! Det ene etter det andre har dukket frem under vaske/rydderunden min, så jeg har tatt saken i egne hender og innsett av det nytter nok ikke å vente på at det perfekte retro-loppis-hylle-møblet skal dukke opp. Det er nok bare å krype til korset og kjøre innom Ikea og kjøpe et eller annet praktisk. Det ødelegger VELDIG looken i systuen, da den kommer til å bli overfull, men noenganger er det kanskje greit å tenke på funksjon fremfor stil. Dessuten trusler drømmemannen om at han skal ha et ekstra stueskap, for etter at jeg har fundert i ganske nøyaktig et år over hva vi skal putte inn i stua, har han gått lei av å vente. Særlig siden det er fullt av ting og tang overalt..
 
Såh. Jeg er nedstemt, og noen endringer dukker opp den kommende uka. Vel, vel. Bilder kommer etterhvert. ;)

1 kommentar:

  1. Ååå du er fliink du jenta mi ! Såå flott bukse til lillemann da ! Du bør være kjempestolt ! Tenker nok det blir fint jeg på systuen og i stuen ! Klem ... glad i deg !

    SvarSlett