torsdag 10. mai 2012

Sytid

Det har blitt svært lite bloggtid i det siste, men mer sytid. Med to småtroll som vokser og gror, trengs det stadig nye klær, og hva er morsommere enn å sy noe av det selv? Gullungene er også storfornøyde, spesielt storebror er kjempestolt når han har på hjemmelagde klær. Særlig denne, som han har valgt stoff til selv..


Som guttemamma er ikke rosa bukse førstevalget akkurat, men hvem kan stå for en bedende 3-åring som ønsker seg veldig JOOOOOSA bukse?

Lillebror ble derfor ikke spurt om fargevalg da han fikk joggebukse.. ;)Lette posebukser er deilig om sommeren, også så enkelt som det er å sy! De to første er sydd i stretchstoff, mens nederste er det ikke. Mest fornøyd med denne siste, den er litt mer velkledd, og ikke fullt så slaskete.


Har kjøpt inn div buksemønster på Stoff og Stil, men må si meg lite fornøyd med passformen på samtlige. Mulig det er meg det er noe galt med, men buksene blir veldig vide, og det er jo ikke spesielt behagelig å leke med det heller, så det har endt med at jeg har klippet til stoffet etter eget hode.

Luer har det også blitt..

Nå står tre bukser til og et par shortser for tur, så skal symaskinen få hvile litt for denne gang. Moro er det, og når det i tillegg er ekstremt billig er det jo lett å la seg rive med. Gullungene er svært jålete, så de er fornøyde de og. :)

1 kommentar:

  1. Selfølgelig er de fornøyd med så fine klær som mamma har sydd. PS Har du sett at du er bedt med i bloggedamer på fb ? Klem

    SvarSlett