torsdag 31. mai 2012

Hjemmelagde klær for småtter


Det har blitt endel tid foran symaskinen de siste ukene, og ganske mange bukser har fått se dagens lys.
De siste bukseprosjektene i denne omgang er disse..
Snekkerbukse med helikopter til lillebror. Den falt veldig i smak, han hylskreik da den hang på snora nyvasket, før han fikk prøve den. Og i hele dag har han gått og kikket ned på helikopteret, for ikke å glemme at han har brukt ganske mye tid foran speilet på badet. Jålegutt!Storebror har fått linbukse. Litt stor ennå, men bedre stor enn liten. Den er sydd med juksegylf, lommer bak, og knær som ser ut som de er forsterket. Ikke vet jeg hva det heter, men mønsteret er vel tiltenkt et litt tøffere stoff enn lin.

Stoff og mønster er kjøpt på Stoff og Stil. De har masse fint til en billig penge, men mønsterene der er ekstremt vide. Det står at det er beregnet 1cm sømrom, men selv etter å ha klippet bort det, blir buksene veldig vide i beina. Syns derfor det er greit å løse det med ribbestrikk både i beina og livet. Tilpasser bare ribbestrikken etter bukser som sitter perfekt i livet. Det eneste som trekker litt ned er at buksene kan bli litt posete i livet, men det er ikke enkelt å få til alt. 

Planen fremover nå, er at symaskinen skal få stå i dvale en stund. Nå har jeg noen små interiørprosjekter på gang de neste ukene i steden. :)

1 kommentar:

  1. Det er ikke så rart at du har en liten jålegutt , han ligner bare på mammaen sin. Flotte bukser !

    SvarSlett