tirsdag 15. mai 2012

Litt nytt

Den gamle bakespaden stod på kjøkkenet da vi var her på visning, og heldigvis for oss stod den klar i bryggerhuset da vi overtok huset. Nå har den igjen fått komme inn på kjøkkenet, og planen er å finne på noe kreativt med den, men enn så lenge står den her:

(Puta på benken kunne så absolutt vært ristet opp litt.)

Jeg måtte en snartur innom Clas Olson i går, og for en gangs skyld var det noe JEG hadde lyst på der og. Denne fine krakken til 69 kr måtte bli med hjem.Fine lysslynger har de og. Jeg er veldig glad i slike, som går på batteri.


For den som måtte undre på hvorfor alle nye kupp kommer i gangen, så er det bare midlertidig. Jeg gjør noen småkjøp her og der, nye og brukte, som skal få komme opp i 2. etg bare det blir klart der. Derfor kommer de fleste bilder med nye ting derfra.

Og her er det skjønneste lille bildet..


Endelig tegnet storebror noe annet enn vilt rabbel, plutselig glimtet han til, og tegnet "pappa med joosa hår".  Mammaen ble kjempestolt, syns han var så flink! :)

1 kommentar:

  1. Det er som fantastiske skatter det når barna tegner . Veldig moro når de begynner å tegne mennesker og dyr. Sånn var det når du var liten også. Klem

    SvarSlett