mandag 23. april 2012

Det er ikke uten grunn..

at det blir mest syprosjekter om dagen. Dette huset er absolutt ikke bloggbart.. Det sier seg kanskje selv, at når det man drømmer om skal bli en bitteliten loftstue, ser slik ut, da er det ikke veldig mange fristende steder å ta bilder av i huset for øyeblikket:
Det ene fører som kjent det andre med seg, og når det rommet som leder inn til alle rom i 2 etg er ute av drift, blir det jammen mye rot og bøss, overalt!I det minste går det framover, sakte, men sikkert. Pipen er nymurt på utsiden, og gulvet bæres i skrivende stund opp trappen. Lillebror i huset har sørget for at vi nå har fått opp tempoet fra 0 til ca 1. Han har begynt å snike seg opp om natten, lusker rundt, leker og vekker en sovende storebror. Derfor er det på tide å kjappe seg, så storebror får tilbake rommet sitt, og slipper å dele med en hyper gærning.

Siden vårt soverom antagelig (!!) mister funksjon som sagerom, når loftstuen er ferdig, har jeg begynt å kikke etter noen småmøbler som skal inn der. I dag kom jeg over dette nattbordet på finn.no:Nesten identisk med et jeg fant for ganske mange uker siden. Det andre ble hvitt, det blir nok dette og, men vurderer og beholde skuffen grønn, da skuffen i det andre nattbordet faktisk har ganske matchende grønnfarge oppi. Et fiffig sammentreff.

Jeg tror det blir fint tilslutt, og med en effektiv innsats de neste ukene kanskje vi vinner over rot og skrot. Nok en gang. :)

1 kommentar:

  1. De tre tèr...ting tar tid. Tror det kan bli kult med de grønne skuffene ...nydelig farge det der. Klem

    SvarSlett