lørdag 7. april 2012

Påskeferie

Hjemmepåske med skikkelig vårvær er allerbest. Gressplenene er grønne, hagen nystelt, barna har omsider skjønt konseptet "sovelengeiferien" og vi har vært på utallelige sykkelturer. Veldig koselig.

I dag stod påskeegg-jakt på planen. Lillebror i drømmehuset sluttet med smokken sin i forrige uke, og den ble hentet i går natt. Påskeharen tar nemlig smokken ut av egget, og fyller i godteri og overraskelse. Som Skravle-Storebror har minnet oss på veldig mange ganger den siste uka, så fikk påskeharen smokken hans i fjor, så han var veldig klar for påskeegg han og. Hehe. Søte er de. :)
At eggene hang i trærne så barna fra kjøkkenvinduet mens de fortsatt gikk i pysjen i dag, så da de omsider var klare for å løpe ut var stemningen nærmest elektrisk..


Lillebror med et velfortjent påskeegg. Å slutte med smokk gikk som en drøm. Den første dagen uten smokk var tøff, da måtte lillebror koses i søvn, men siden har han ikke spurt etter den en eneste gang. Stikk motsatt av storebror som holdt på å ta knekken på oss alle sammen med masingen sin. Tydeligvis er det sant som det sies, at det er enklere jo yngre de er.
Oppe i egget lå Thomastog, til togbanen, og det har blitt kjørt med i hele dag. I skrivende stund ligger lillebror sovende med toget i hånden..


Storebror ble ikke mindre fornøyd, påskeharen glemte ikke han heller. :)

1 kommentar:

  1. Det var artig påfunn å henge påske eggene i trærne. Sant som du sa en gang , at Espen liker å stikke hodet frem på bilder hihi...ser han nok. Påskeklem.

    SvarSlett