fredag 30. mars 2012

Påskepynt..

hadde vi svære lite av. Gult er generelt ikke kult, og de få tingene vi hadde ville den eldste gullungen ha på rommet sitt. Greit for meg, jeg er gladest i påskeliljene uansett, og malte egg.

Eggene fra i fjor klarte jeg ikke å grave frem, så i år ble det ny kolleksjon:

Jeg er heller ikke veldig glad i å blåse eggehvitte og plomme ut av vanlige egg, så da jeg fant glassegg på Panduro ble jeg ikke lei meg..


Syns de ble veldig fine malt av små barnehender og, for spesielt lillebror i huset har ikke tålmodighet til å dekke et helt egg med maling. :)

Guttene har vært syke en uke i strekk nå, men vi måtte en snartur innom barnehagen i dag, for å hente hjemmelaget påskepynt. Det er ikke like stas å få det hjem 3. påskedag, tross alt.. Og det må jeg si, de har virkelig vært PRODUKTIVE. Masse fin pynt er blitt laget, så nå kan vi ikke si det er tynt med pynt lenger.

Sånne herlige, rare pynteting som det her, er det nok bare en mor som kan elske. Men jeg syns den var fryktelig søt da. :)


Vi har funnet en midlertidig løsning på manglende drivhus også..Badet må være ganske så egnet ser jeg for meg. Her dyrkes tomat, agurk og stemorsblomster. :)

1 kommentar:

  1. Mommo smelter også av den herlige påskepynten til barna.Jeg er bare en sveip innom nettet nå ...for jeg er såå dårlig..verre i dag enn i går og fryser helt sinnsykt. Håper guttene er bedre nå , og at dere ikke får det. Klem

    SvarSlett