onsdag 7. mars 2012

Oppussing og sånt

Prosjektene våre går veldig i rykk og napp nå, er vel egentlig inne i en litt lei-periode. Soverommet vårt er omsider ferdig snekret, mangler bare litt maling, og vi har såvidt begynt på loftstuen. Tror det blir veldig fint tilslutt, men det tar tid, og er en smule tålmodighetskrevende. Men en dag blir vi ferdige, og da kommer vi sikkert til å savne alle små og store prosjekter. I mellomtiden har jeg begynt å drømme meg bort til slike dager..
Men det hjelper lite å drømme om solfylte sommerdager, når man våkner opp etter nattevakt til full snøstorm. Du snakker om brå start på ettermiddagen.Under tvil tør jeg legge ut et lite før-bilde av den beryktede loftsstuen, for å dokumentere hvorfor alt går så tregt nå. Dette var den delen av rommet som så definitivt best ut, og det sier vel alt. Ihvertfall i mitt hode, som er ALLERGISK mot umalte treplanker. ;)


Og for den som måtte stusse på det, på den veggen med rørene på, er det rett og slett ytterkledningen man ser. Fra innsiden. Herlig. ;)


Flere freshe før-bilder kommer, men tror nok de drøyer til etterbildene også er klare. Så ikke verden får sjokk. :)

3 kommentarer:

 1. Ha ha ja sånn er det med gamle hus vet du, men kun i gamle hus kan man få det så utrolig koselig og se en voldsom forandring. Synes dere er kjempeflinke !! Uansett snø nå , så er vinteren på hell. Klem

  SvarSlett
 2. Det kommer til å bli så deilig å bli ferdig og jeg er sikker på at dere vil bli super fornøyde :)

  Ønsker deg en fin fin kveld
  klem klem

  SvarSlett
 3. Ønsker deg en herlig helg ♥
  Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette

  SvarSlett