søndag 18. mars 2012

Verdens beste søndag

Kassa i stua kom inn som et lite ekstrabord for roser, for ganske mange uker siden. Planen var ikke å ha den der lenge, for den var tenkt til et annet formål, men plutselig ble vi veldig vant til den, og nå blir den nok ikke kastet ut igjen. Særlig ikke da jeg fant en ekstra glassplate i kjelleren, som passet perfekt oppå kassa, så den ble som et enda bedre bord. Planen er å fylle den med bøker, tror vi. Bøkene ligger i hauger i andre etasje, men vi har ikke helt bestemt oss, derfor drøyer det. De bøkene jeg oftest blar i har fått komme ned da.
Stuebordet ble kjøpt nytt da vi flyttet inn i drømmehuset, men tydeligvis tålte det ikke allverdens, for det har blitt veldig stygt etter et par års bruk. Og klatring. Så det er kanskje ikke noe annet å vente, men litt skuffende er det jo, siden vi tross alt syns det er fint. Det blir nok stående til det faller helt fra hverandre, men en liten duk skjuler de verste skavankene. Denne duken over, er egentlig et kjøkkenhåndkle til 39 kr. Syns det var så fint jeg, at jeg ikke hadde hjerte til å bruke det som kjøkkenhåndkle riktig ennå ihvertfall. :)Dagen i dag har vært verdens beste. Vi gikk ut halv ni, og var ute helt til fire. En skikkelig soldag må man jo utnytte. Dessuten har jo alt dette ekle løvet ikke akkurat blitt borte med snøen.. ;) Men, jeg klager egentlig ikke. Jeg, som alltid hatet hagearbeid før, har i grunnen blitt veldig glad i det.
Storebror i huset elsker å rake og trille blader og kvister i egen trillebår, og faktisk er han veldig flink og, så da går det ganske fort fremover. Hvis jeg er lat får jeg ganske fort høre at jeg må kjappe meg litt. :)

Men sykling er også en virkelig hit om dagen. Storebror hadde sykkelen inne før snøen smeltet, for han var svært skeptisk til å sykle med støttehjul som står litt opp fra bakken (eller hvordan jeg skal forklare det), men fikk veldig taket på det etter iherdig trening fra gangen, gjennom kjøkkenet og inn i stua tilslutt. Gjett om mor i huset er glad snøen ble borte og sykkelen forsvant ut, etter å ha vasket svarte bremsespor i flere uker. Lillebror er avhengig av å bli dyttet på sykkelen sin, men er til gjengjeld ellevill over fart og spenning. :)


Nå står kakebaking til drømmemannen på planen, han hadde bursdag i uka som var, og kakevrak som han er, har han bestilt bursdagskake til jobb i morgen, så da er det vel bare å brette opp armene. På pysjen. ;)

(Jeg prøvde forresten en ny vri med bildene, men dette ble jo bare rot og strev, så det gjentas ikke. Men siden jeg ikke er teknisk i det hele tatt får jeg ikke til å

1 kommentar:

  1. Ja jeg synes det ble bra jeg med småbilder ved siden av hverandre...ikke lett det der. Goingene er helt skjønne ! Klem

    SvarSlett