torsdag 9. februar 2012

Kreativt drivhus

Jeg ønsker meg et drivhus. Ikke et hvilket som helst ferdig-drivhus, men et hjemmekonstruert et. I fjor sommer fant jeg akkurat et sånt jeg ønsker meg, så jeg ga min kjære mann en bestilling på et sånt. Det skal være som et påbygg på låven, på en måte. Meen, i og med at den stakkars gamle låven vår nok må oppgraderes som den er aller først, ligger det prosjektet noen år frem i tid. I mellomtiden prøver den største gullungen og jeg å være kreative..



Hvis du syns du så det der, så var det riktig. Vi har plantet noen planter inne i huset i steden. Antagelig alt for tidlig, men hvorfor ikke forsøke å dyrke frem sine egne stemorsblomster og solsikker i februar. Brettet er en nødløsning, og skal males etterhvert, kassen fant vi i låven og satte hjul på.



Storebror er ikke helt i form, og siden han elsker blomster kom vi på dette i dag. Og prosjektet fungerte veldig godt det, så lenge lillebror sov. Men da han våknet og så en kasse med hjul, da var ikke veien lang til å råkjøre med blomstene våre. Derfor blir nok denne kassen flyttet snarest. ;)

1 kommentar:

  1. Ja det er koselig å begynne med vårsysler nå...og så smart i den gamle , koselige trekassen !

    SvarSlett