fredag 10. februar 2012

Å svelge kameler..

Å være mamma innebærer vel fra tid til annen å gjøre ting man ALDRI tenkte man skulle gjøre. Jeg skulle ihvertfall ALDRI kjøpe karnevalsdrakt, jeg skulle bare sy überkule drakter selv. Vel. Når jeg nå først spurte gullungen da, hva han ville være på karneval, så var det først kråke. Jippi tenkte jeg, søtt kråkekostyme. Men så "neeeei, jeg vil være kaktein Sabeltann."

Det ene førte det andre med seg, og her var jammen en ferdigsydd jall-drakt. Men med verdens lykkeligste 3-åring inni, så da får jeg leve med at jeg har spist en stor kamel i dag. ;)


Litt ubetenksomt kanskje, men lite tenkte jeg på..at da vi kom hjem, var det en MEGET misunnelig lillebror i hus. Han skal være drage på karneval, men det hjalp liksom lite i dag når storebror er verdens tøffeste Kaptein Sabeltann.


Isak blir straks 18 mnd, så store gutten er han ikke, og han har ikke verdens største ordforåd, men "hiv og hoi", det sitter. Så det ser jammen ut til at det blir en hjemmesydd drakt likevel da. Ikke en kjempekul kråke, men en kjempekul "Kaktein Sabeltann". ;)


Jaja. Jeg får håpe på kråke til neste år jeg da..

1 kommentar:

  1. Så kul og veldig fornøyd :))
    Det er snill mamma det :)

    Nå håper jeg du kan legge beina på bordet å nyte kvelden
    klem klem

    SvarSlett