onsdag 8. februar 2012

Litt stuenytt

Man kan se seg litt blind på hvite vegger. Da vi flyttet inn i drømmehuset sommeren for snart to år siden, ble hele første etasje malt med det samme. Hvitt, hvitt og atter hvitt. Etter det har det vært ganske vrient å bestemme seg for hva som skal få komme opp på veggene, for vi vil ikke ødelegge veggene mer enn vi må.
Spesielt veggene i stuen har blitt nedprioritert, for vi er nok mest kjøkkenmennesker, så det er vel helst der vi tilbringer tiden. Hvite vegger kombinert med svært lite pynt og saker fremme (grunnet en ekstremt klåfingret lillebror, som elsker lyden av knust glass), blir ganske stusselig. Og endelig klarte vi å bestemme oss for hva vi skulle henge opp..En tallerkenhylle. Etter å ha kikket litt rundt fant vi den vi syns passet hos oss, men prisen passet absolutt ikke! Jeg mener, er ikke 1600 kr for en tallerkenhylle litt i overkant mye, eller er jeg blitt gjerrig av alle loppekjøpene mine? Samme kan det være, nå har jeg og gullungen laget vår egen. Gjett om han var stolt da vi kunne henge den opp i stad. Lite vet han om at dette er tredje utgave av hyllen vi prøvde oss på, da de to første ikke ble nøyaktig som jeg hadde tenkt. Men offisielt er dette altså mamsen og lillegutts prosjekt. :)Det flotte brudebildet av Bestemor og Bestefar har stått på benken i snart 2 år og bare ventet på en plass å henge. Endelig klarte vi å bestemme oss, og her syns jeg det kom til sin rett. Nå får vi se da, om vi trenger to år til for å finne ut hva mer som skal stå her.. ;)

1 kommentar:

  1. Så flott det er hos deg :) 1600 for en tallerkenhylle.... nei, jeg er nok litt for bortskjemt på loppeprisene som jeg har
    falt borti :)

    God natt og sov godt
    klem klem

    SvarSlett