mandag 13. februar 2012

Låverydding og morsdag

I går var jeg heldig, våknet til frokost i sengen, kort og pakke. Roser har jeg også fått. Storebror hadde laget det søteste perlekjede i barnehagen, og var veldig stolt over egen innsats. Veldig rørende var det, han fortalte at det var et smykke og at han skulle lukke opp pakken for meg. Resten av dagen hadde jeg det selvfølgelig på, men han fikk nesten hjertestans da han så jeg hadde det på meg da vi gikk ut for å leke.. det kunne jo bli borte!!

Rosene viste seg å være en enorm bukett, som ble plassert i ikke mindre enn tre vaser. De fortjente en liten midlertidig ommøblering i stuen syns jeg.. Duken burde vært større, men sånn er det.

Det er jo en kjent sak at vi har både låven og bryggerhus med mye spennende. Men siden det kun er to rom til inne i huset som skal pusses opp, og vi begynner å få bestemt oss for hvordan de skal bli etterhvert, var det på tide å gå i seg selv, og få ryddet opp litt. Derfor gikk både store og små på skattejakt i går..Denne lille trollungen ville også være der det skjedde, og ble illsint da han ikke kom lenger enn trinn to i låvestigen..


Fant ut at vi hadde saker nok til et middels stort garasjesalg, men siden vi er av det latere slaget blir det nok heller finn.no. Men se på disse dørene da, er de ikke fantastiske? Dette er de orginale ytterdørene til huset, og hadde vi hatt plass og ønsket oss kalde dører, skulle de fått komme tibake. I stedenfor prøver jeg å overtale drømmemannen om å male døren som er i samme farge. Fikk skikkelig Kardemommeby-følelse av dem jeg!Det er ingen hemmelighet at vi ofte ringer etter to hjelpere når tunge ting skal bæres, og vi generelt trenger litt hjelp. Heldige oss får stort sett alltid hjelpen vi trenger og, og denne gangen tror jeg de var fornøyde, for vi hadde noe gammelt verktøysaker de fikk med seg. Men litt lokkemat måtte vi også stille med..
Jammen hadde vi ikke slått til og bakt sjokoladekake i cup cake former og. Med vaniljekrem. Syns det hørtes godt ut, siden begge delene er gode saker, men dessverre var det ikke like godt som det burde vært. Men det var ingen fare, de ble borte.
Når vi baker kake kommer de stort sett i cupcake former i dette huset. Perfekt størrelse for små mennesker, også er jeg veldig fan av at man ikke trenger bake så mye som man må ved feks en langpannekake.


Nå sover lillegutt søtt, og jeg hører malekostene rope på meg..

2 kommentarer:

 1. Dørene er jo helt fantastiske, de er verdt mye mer. Kakene ser nydelige ut ! Flink du jenta mi ! Klem

  SvarSlett
 2. Fy søren de var lekre!! Så nydelig farge også :)
  Morsomt med skattejakt :)

  Ønsker deg en fortsatt god kveld
  klem klem

  SvarSlett