torsdag 16. juni 2011

Et år har gått..

siden vi kjøpte drømmehuset nå. Ganske impulsivt, men fra vi så salgsoppgaven på finn var vi helt sikre på at vi måtte ha dette huset. Mye arbeid fulgte også med, og det gjenstår en hel del, men mye arbeid har vi også fått unna. Her er en liten oppsummering av det meste av det vi har pusset opp i løpet av året..

Dette fine kjøkkenet..ble til dette, som passer meg myyye bedre. ;)Kjøkkeninnredningen var her alt, og den er vi fornøyde med, vi skal bare gjøre noen småjusteringer her etterhvert.. Bytte en skapdør eller to. Men, det ligger langt frem i tid. :)Badet var det bare et ord for: Grusomt. Men det var stort, og hadde masse potensiale..Vi ble enige om at dette ikke skulle få felle drømmehuset, og at vi kunne leve med det en liten stund..Jeg tror det gikk nøyaktig 6 uker før det ble røsket ut jeg, og erstattet med dette:
Denne grønne pianostuen..ble til dette lille gutterommet:Fullt av leker i alle farger, akkurat som lillegutt liker det. ;)
Dette kontoret var ganske mørkt og stort, med dør inn til badet..Nå er det lyst og fint, og uten dør inn til badet.Det skal bli lillebror sitt rom etterhvert, og i det siste har vi laget til litt plass for han der inne, som han kan ha lekene sine. Guttene har nemlig blitt to skikkelig kranglefanter, noe som er veldig forståelig når lillebror kommer og raserer alt på rommet til storebror, men nå kan han heller herje i egen hylle. ;)Løsningen her er litt midlertidig til vi får gjort i stand soverommet vårt oppe, men det fungerer greit nok. Bare ikke så pent som jeg gjerne skulle hatt det. ;)

Dette sjarmerende rommet..ble en fin garderobe for meg!
Dette lille, påskefargede rommet trengte virkelig en ny look.Nå er det systue/hjemmekontor for Espen.

Gjesterom var det her da vi kom..


og det er det fortsatt, bare hvitt og fint. Som vi liker det her. :)

Alt i alt er vi storfornøyd med forandringene, selvom vi prøver å bevare litt av det gamle også. Vi vil gjerne ha en blanding av nytt og gammelt, og isolasjon i veggene er ikke å forakte. ;) På veien har vi gjort mange fantastiske funn i låven og bryggerhuset, endel av det har fått komme inn i varmen igjen, bare med noen strøk maling. Stort sett. :) Vi koser oss, og gleder oss til å ta fatt på de neste prosjektene, som er soverom til oss voksne oppe, og en bitteliten loftsstue. En ting er ihvertfall sikkert, vi storkoser oss i lille drømmehuset vårt! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar