mandag 2. januar 2012

tilbake til hverdagen

Nytt år, og endelig bort med juletre og pynt. I år var det faktisk ikke meg som var ivrigst på å kaste ut juletreet, men ut forsvant det, på nyttårsaften. Veldig koselig er det å ta frem julepynten, men etter å hatt den fremme hele desember var det deilig å rydde den bort igjen. Nå er huset litt mindre rødt, og litt mer pastellfarget igjen. ;)Her er resultatet av førjulsprosjektet vårt, gråoljet kjøkkenbord. Har ikke hatt det uten duk før nå, og så da juledukene forsvant var det som å ha fått et helt nytt bord. Veldig fornøyde ble vi! Stolen har atter en gang fått et litt mer sommerlig trekk, har virkelig blitt bestevenn med stiftemaskinen. ;)

I starten av desember lagde vi store pepperkakehjerter, og til stor irritasjon for småtrollene måtte de vente helt til nyttårsaften med å spise dem. Forsøkene på å få dem ned har vært mange, og da vi tok lillebror på fersk gjerning i den posituren her på nyttårsaften forsvant de rett ned, like etter frokost.

Noen er hakket mer grådig enn andre..Om de var like gode som håpet er jeg usikker på, men godt var det å få ut de siste kakerestene. Julen er koselig, men hverdagen er best. :)

1 kommentar:

  1. Jeg må le av lillemann , glupsk som alltid. Nydelige alle sammen, men hvor er bildet av mor tro ... Det var kjempesmart med det bordet , ble kjempe lekkert !

    SvarSlett