onsdag 18. januar 2012

Noe slo feil!

Så var tiden inne for litt forandring. Lillebror i huset blir stadig større, og har i lengre tid prøvd å klatre ut av sprinkelsengen. God balanse har han også fått, så da hentet vi tilbake skuvsengen. Denne lå han i da han var bitteliten, helt til han begynte å reise seg, og måtte bytte over til en tryggere versjon..


Jeg syns sengen er fantastisk søt, så var moro å få den frem igjen. Samtidig var det litt vemodig også, nå har vi hatt sprinkelsengen fremme i sikkert 3,5 år, men plutselig var den tiden forbi. Vel, vel. Godt vi kunne bytte den ut med denne da! :) Lillebror selv var veldig stolt, endelig fikk han sånn seng som storebror har. Lykken var komplett da også babystolen ble byttet ut med tripptrapp-stol, så nå er lille Isak offisielt litt større.


I høst var jeg og gullungene ekstremt ivrige, plantet løker overalt. Dvs, storebror og jeg gravde de ned, og lillebror plukket de opp..


Masse påskeliljeløker fra fjorårets påskeliljer ble spart over sommeren, og kom i jord, så vi har virkelig MANGE potter med påskeliljer. Så det kom litt brått på at alle pottene i låven ser sånn her ut. Vi måtte ta inn en alt nå, for prosjektet er ganske spennende for småtassene. Får håpe påsken kommer tidlig i år. ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar