tirsdag 10. januar 2012

Kjøkkenklokke og trappesliping

Det er ingen hemmelighet for de som titter innom her av og til, at kjøkkenet er mitt absolutte favorittrom i huset. Nå om dagen er det mest hvitt, grått og bittelitt grønt.For en del uker siden takket den kranglete kjøkkenklokken vår for seg, for godt. Da hadde den vært vrang siden den kom i hus, og etter et år med råtten klokke var det kanskje på tide at den stoppet for godt, og kunne bli erstattet. Jeg var rimelig fornøyd da jeg kom over et opphørssalg, og denne store klokken kunne komme opp på veggen i steden. Så langt har den ikke skuffet, i motsetning til den forrige har den ikke stoppet en eneste gang i løpet av den første uka i drømmehuset. ;)
De julete putene er blitt pakket godt bort nå, frem med de lyse fargene igjen. Godt det er et år til neste gang det røde skal frem!Denne uka har vi det verste prosjektet i dette huset så langt (i min målestokk er det også verre enn de to ukene uten bad, men med utedo), nemlig trappesliping. Både soveromsgulvet og trappen skal få seg en grundig omgang med slipemaskiner, og alt før jobben er i gang ser jeg for meg slipestøv overalt, og såre hender. Herlig! Men tipper vi kommer til å være veldig glade når det er overstått, etter å ha mannet oss opp siden før jul, i unnskyldning av å kunne vente til julen var over.. Herlige før-bilder dukker nok opp etterhvert. ;)

2 kommentarer:

 1. Ja det er koselig med jul - men det er jammen deilig å få den ut også.
  Så spennende med oppussing da - selv om det er et slit mens det står på. Men det kommer helt sikkert til å bli kjeempefint. Så stå på :)

  Håper du får en koselig tirsdagskveld

  hilsen fra Anita S

  SvarSlett
 2. så koselig å sitte innom her:)
  Legger meg til som følger jeg
  Klemmer fra Fredrikke

  SvarSlett