lørdag 17. desember 2011

Forandring fryder!

Etter å ha planlagt det siden i sommer, var tiden inne i forrige uke. Benkplater og kjøkkenbord gikk fra å være gul eik, til å bli grå. Egentlig skulle det bli drivvedgrått, men etter å ha pusset benker og bord veldig nøye, slukte det opp all oljen, og fargen ble mer helgrå. Kjente jeg begynte å bli en smule varm på første strøket, men nå som det er ferdig, er jeg fornøyd. Forandring fryder.



Hardt arbeid var det ikke. Men siden både kjøleskap og komfyr måtte stå ute på kjøkkengulvet, og alt som pleier å stå på benkene og bordet stod rundt ellers i huset, (for ikke å glemme at vi ikke kunne sitte ved bordet til måltider) ble det en skikkelig drittjobb. Særlig når man har pyntet til jul og har mest lyst til å ha det fint. Derfor var lykken stor i dag når alt kom på plass igjen. Kjempestas! :)



Måtte bare slenge med et lite bilde av lille kråkemannen vår. Han ELSKER mandariner, men får så vondt i magen hvis han får for mye, derfor er vi ganske sparsommelige med hvor mye han får. I dag har vi vært på nissemarsj, og guttene fikk godteposer av nissen. Lillebror slukte både pastiller og mandarinen sin, også begynte han å terrorisere storebror. Prøvde å stjele godteriene hans, og i et ubevoktet øyeblikk ga storebror bort mandarinen sin, så lillebror tok saken i egne hender og skrelte den selv! Syns han var så søt, der han står og sier MMMMM. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar