torsdag 10. november 2011

Her bor..

Jonathan. En liten bestemt herremann på 3 år, som vet akkurat hvordan han vil ha det. Derfor har vi den siste uka brukt litt tid på å rydde i leker, og sortere ut alt som lillebror kunne få.

Jeg skjønner vi går inn i andre tider, for nå får hverken gyngehesten eller dukkevognen bo på rommet hans mer. Det er tog og traktor som gjelder. Og med det følger hundrevis av smådeler, som tar plass når man skal leke, så da er det jo godt å flytte ut de tingene som er i veien. Lillebror var også strålende fornøyd med både gyngehest, dukkevogn og andre småsaker, så det passet jo fint.

Her er et lite bilderas:Det gamle bordet begynte å bli litt lavt å sitte ved, så det passet fint å bytte det ut med en gammel pianokrakk til 20 kr. Praktisk er det også med oppbevaring under bordplaten, til tegnesakene. Har malt det med gulvmaling for å få det ekstra slitesterkt, og det satte den stolte eier stor pris på, for han hadde tegna over der alt første dagen. ;) Vel, vel. Det er til for å brukes. Og da synderen selv kom ut på kjøkkenet og spurte om han kunne få litt vann på en klut luktet jeg fort lunta. Hehe.Alle babybøker har også fått en ny eier nå.Nattlampe og "ny" hylle er kommet på plass over sengen.Lillegutt er veldig glad i å pynte seg, med både belter, smykker og hatter, derfor er det greit å ha utvalget hengende klart. Litt usikker på hva slags kreativ løsning vi skal finne for bursdagskronene, men de får stå på hylla så lenge da.Litt flere knagger til vesker og sekker måtte også til, for det er godt å få sett skikkelig på utvalget.Nå er det bare Kjøpmann Berg som venter på å få komme opp på veggen, men da må det en Ikeatur til, så han får vente litt til. Etter å ha ventet siden i sommer klarer han nok noen uker til.

Etterhvert nå begynner det å bli på tide at også lillebror får eget rom, men ting tar litt tid, så han får nøye seg med en egen lekekrok på rommet sammen med mor og far så lenge.

1 kommentar:

  1. Så herlig barnerom, ser ut som et drømmested for en liten en... alle de tingene å drive med :)
    Det med tegning på møbler - den perioden varte så lenge hos oss at jeg ikke orket å bry meg til slutt :)

    Ønsker deg en fin fin dag videre
    klem klem

    SvarSlett