lørdag 5. november 2011

Barnerommet..

Rommet til storebror er under oppgradering. Ikke kjempestore forandringer, men noen småjusteringer, som forandrer rommet fra babygutt-rom, til storgutt-rom. Dessuten har vi omsider funnet ut hva vi skal henge opp på noen av veggene nå, og det er vel ikke så verst etter å ha bodd her i snart 1,5 år.



Nattlampe måtte til. Hadde egentlig veldig lyst på en Lisbeth Dahl nattlampe, men fant denne rimelige varianten på lampehuset. Både storebror og jeg er svært så fornøyde! :)



Vi har gått igjennom alle leker og "småsaker" (skrot spør du meg), og sortert ut med hard hånd. De lekene som ikke er i bruk har vi funnet frem og sendt med en forsendelse til et barnehjem i et u-land. Mye bedre at de kommer til nytte hos noen andre, enn at småtrollene våre har leker de ikke leker med liggende i lekekassene. Det kan anbefales, og jeg tror vi skal prøve å gjøre det som en fast greie før jul fremover. Viktig at de små lærer og tenke på de som ikke er like heldige som de selv!

Storebror har også kikket gjennom sakene sine, og gitt bort det han har vokst i fra til lillebror. Problemet er derfor bare forskjøvet i familien, men nå er ihvertfall storebror i ferd med å få orden på sitt rom, og det er da enda noe. :)

Dette var bare en liten smakebit, resten kommer om ikke så lenge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar