torsdag 6. januar 2011

Nesten redd for å si det..

men nå går det nærmest fort fremover. Men med en gang jeg sier det, stopper det vel litt opp igjen da. ;)
Nå er ihvertfall tak, dør og karmer hvitt og ikke RØDT(!!) i systuen. Og bare seee på døren, nå har den akkurat fått nytt og fint håndtak på plass:
Jeg blir aldri lei av å se på nymalte dører. ;) Men den ser fresh ut da!!

Dette fæle gulvet skal erstattes..
Med dette..Var det ikke fint? :) Jeg tok saken i egne hender og kjøpte det inn i dag. Var rimelig effektiv, og bestilte panelplater (heter det det?) også, som Espen skal hente i morgen. Er kanskje like greit å si det som det er, det er stort sett meg som får velge farger her i huset.. Men akkurat gulvet hadde vi blitt enige om da. Bare at i butikken fikk jeg en annen favoritt, så da tok jeg den i steden. ;) Men drømmemannen var like glad han, for han syns ikke om gulvet var mørkt eller lyst "grått" hAdde noe å si. Flaks for meg. :) *kremt* Om sannheten skal helt fram hadde vi vel egentlig bestemt oss for lysegrå vegger, men jeg falt mer for caffe latte i butikken, så jeg ombestemte meg der og. ;) Men Espen liker best de fargetonene da, så han ble ikke skuffet der heller. Heldigvis. :)

Dette er mitt neste oppussingsprosjekt:Siden jeg er redd malekosten skal savne meg er det vel greit å male dette litt innimellom. Tror nok beina blir hvite! Dette gamle kjøkkenbordet var bare ekstremt flaks.. Jeg har kikket etter et sånt type gammelt bord en stund, som jeg ønsket meg som sybord i systuen. Kjekt at det kan bli større akkurat mens man syr. Men jeg har ikke nevnt det for noen, bare kikket på loppis i høst. Også kom Bestemor og Bestefar og spurte om jeg ville ha dette her, sånn helt plutselig! Gjett om jeg ble GLAD!! :) De kjøpte seg dette her da de var nygift, for nesten 60 år siden, og siden har det vært med på alle flyttelass. Hvor koselig er det ikke at det har havnet her hos oss, et bord med ekte sjel?! Jeg visste ikke at de hadde et sånt bord engang, og ikke har jeg nevnt at jeg var på jakt etter det heller, så det var vel bare en mening med det da. Fantastisk fint er det ihvertfall. Der kommer symaskinen min til å like seg. :))

1 kommentar:

  1. Bra med effektive damer! Jeg liker å kjøpe og bestille for så å sende Supermannen for å hente...

    Sybordet ditt kommer til å bli knall! Stilig!

    SvarSlett