lørdag 1. januar 2011

Det er ingen tvil om at det beste fra 2010 var at vi fikk dette lille nurket inn i familien..Men den største overraskelsen var nok at drømmehuset omsider dukket opp, på et ganske så dårlig tidspunkt. Det passet jo i grunnen rimelig dårlig å flytte da jeg hadde fem uker igjen til terminen, og et bekken som låste seg i hytt og pine. Men etter å ha kjørt forbi dette huset en gang var det ingen tvil..
Jeg SKULLE ha det!! Og som verdens beste Elvis sier, hvem mann nekter konen sin noe som helst når hun er gravid med bekkenlåsning? Enten det er isbiter midt på natten, eller nytt hus.. ;) Heldigvis var vi rimelig enige om det her da, jeg gikk til og med med på å senke skuldrene og late som jeg ikke så at 2 etg var et totalt kaos. Noe det fortsatt er, så det løftet har jeg jammen holdt!

Men nå skjer det saker og ting. Neste prosjekt på listen vår nå er systue/kontor. Espen klager på at hver gang vi snakker om arbeidet som skal gjøres der, heter det kontoret, mens når vi snakker om innredningen heter det systuen. Hehe. Dette rommet må vi også få gjort litt kjapt og greit, for det er her Espen sitter og har hjemmekontor en gang i uka. Dvs han jobber i pysjen, spiser smågodt og hører musikk. Tror han liker det, men at han kommer til å like det enda bedre når vi har pusset opp der inne. :) (Han på sin side sier det ikke har noen hast.. hehe.)

Jeg på min side VET jeg aldri hadde fått gjort noe som helst i dette grusomme rommet, både med rotet og fargen på veggene (og LISTENE!!).. Her er et par før-bilder:Om ikke annet er rommet veldig koselig i seg selv, lite og krokete med skråtak. Med litt andre vegger og gulv kommer jeg nok til å like det veldig godt. :)Planen den neste uken er å rydde ut resten av skrotet, rive lister og det som rives kan, og male taket. Jeg klør litt i fingrene etter å komme i gang nå! :)

2 kommentarer:

 1. Dere har utvilsomt hatt et begivenhetsfullt år! Riktig godt nytt år til deg og dine! ;-)

  SvarSlett
 2. Takk for koselig kommentar!
  Så heldige dere har vært, med både baby og hus!

  Gulvet vårt heter Pergo Living Expression. Longplank. Den finnes i flere varianter, vi har Drift Oak Plank. De har en gråere variant som jeg egentlig kunne tenkt meg, men jeg tror den ville blitt veldig grå og matt innomhus. Jeg er sååå fornøyd med gulvet vårt. Tror vi betalte 189kr per kvadrat, og det er 25 års garanti. Enkelt å legge var det også:-) Hele familien hjalp til, til og med frøkna.

  Etter å ha sett bilder på andre blogger og i blad så synes jeg at vanlig eik ofte blir litt gul.

  Jeg liker at det er 1-stav gulv og at plankene er så lange, de er litt over 2m.

  Ha en fortsatt fin kveld og lykke til!

  SvarSlett