søndag 12. desember 2010

Er det rart vi er fornøyde?

Disse to rømlingene her stod faktisk på trappen vår da vi stod opp i går morges! Det er utrolig koselig med alle rådyrene som er rundt her, vi ser dem stadig vekk.. Men på trappen var det altså første gang jeg har sett noen..



Er vi ikke heldige som kan bo i slike omgivelser, hvor dette er mer vanlig enn uvanlig? :))

Oppussingen går dessverre fortsatt tregt, for her er det juleforberedelser som står mest i fokus. Om ikke annet er det veldigveldig koselig, særlig nå som Jonathan virkelig setter pris på alt vi finner på. :)

Og i går var det endelig mildere igjen, og vi kunne ta oss en skikkelig akedag. Vi brukte faktisk den gamle kjelken fra trappen, gjett om det var moro!! Det gikk unna i en fart, nesten så det var litt skummelt for pysete mammaer. Høyt ned jo! Hehe.

Denne uken skal det atter en gang males i walk-in-closet, men nå er det garderobestang og gulvet som skal tas. Håpet er å kunne begynne å skru opp hyller i løpet av denne uken.. Jeg krysser fingrer og tær for at vi rekker det. :)

1 kommentar:

  1. Rådyr er kjempekoselige så lenge de ikke spiser av knoppene i hagen, Deilig å bo så landlig at man får slike på besøk


    Ønsker deg en fin uke

    Lotte

    SvarSlett