mandag 2. august 2010

Enda mere klart!!

Det som med tiden skal bli barnerom 2 er endelig klart. Siden 2 etg i huset bare er kaos og trenger GRUNDIG oppussing, skal vi sove her med babyen det første året. Når babyen blir stor nok til å sove for seg selv, kommer vi til å flytte opp på et forhåpentligvis nyoppusset soverom, og dette blir bare barnerom.Som soverom til tre mennesker ble det kanskje litt lite, og med veldig liten plass til klær, men vi fikk ihvertfall plass til det viktigste. Utover høsten kommer nok klesrommet vårt i orden og, så vi får smøre oss med tålmodighet så lenge. Uansett, det er deilig at et rom til er i orden. :)

Dette var nemlig utgangspunktet (skikkelig lys og lekker trefarge):Verdens søteste minimann hjelper pappa med å skru opp skap. Det er stor stas å få hjelpe til litt! :)

Bak dette skapet finnes egentlig en dør inn til badet, men siden den uansett skal tettes med tiden gjemte vi den godt bort. Veldig fornøyd med at det passet så fint med skapet, selvom det nok skal flyttes når døren faktisk blir borte. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar