mandag 26. juli 2010

Forandring!!

Kjøkkenet er også under malekosten om dagen, for fargene der var vel heller ingen favoritt. Skapene og flisene derimot likte vi veldig godt, så de får bli.
Verdens snilleste lillebror maler tak som bare av det om dagen. :)Det kommer jammen tydelig fram at ting man syns ser ganske hvitt ut ikke er spesielt hvitt når man maler heelt hvitt! Tror det skal bli lyst og fint inne på kjøkkenet når taket blir skikkelig hvitt, og veggene blir lyse og ikke blå og gule..

Det eneste jeg plages litt over inne på kjøkkenet her er at de som bodde der før måtte ha fryseren på kjøkkenet. Det ER riktignok plass til den, men det er IKKE spesielt pent akkurat! Jeg bare krysser fingrene for at den går ned kjellerluken i gulvet jeg. Hvis ikke må den kanskje stå på kjøkkenet fram til bryggerhuset vårt blir isolert, og det skjer ikke med det første.. Hmm! Får i såfal tenke ut en kreativ løsning, men litt usikker på hvor mange det er av dem når det kommer til en stygg, hvit fryser. I mellomtiden krysser jeg fingrene. :)

1 kommentar: