onsdag 5. desember 2012

Julepynt er et omdiskutert tema i denne familien. Da jeg flyttet sammen med drømmemannen flyttet jeg nemlig dessverre sammen med julepynten hans også. Og det var ikke stas! Vi snakker dorullnisser og annet ræl på høyt nivå. Den første julen stablet jeg alt i badevinduet husker jeg, men i årene etter har det forsvunnet ut på mystisk vis, litt etter litt. Heldigvis er vi over den tiden nå, og de siste julene har jeg kjøpt inn litt ny pynt. Men ikke så mye hvert år, heller noen få veldig fine pynt!
 
I år falt jeg veldig for dette knøttlille huset, syns det var så søtt..
 
 
Og det passet veldig fint på tallerkenhylla vår.

 
Slik ser det ut i stua nå, etter at et ekstra skap er på plass..

 
Og øverst i det ene skapet står den hjemmemalte nissegjengen vi malte for flere år siden, for å erstatte drømmemannens dorullnisser med noe litt finere hjemmelaget pynt.

 
I årene fremover kommer det vel antagelig nye dorullnisser til her i huset, men julepynt laget av barna er noe annet. Det er koselig!

1 kommentar:

  1. Ja det er veldig søtt det lille røde huset.Fint i stuen ble det også synes jeg. Å ja bare vent du til gullungene kommer stolte som haner hjem med selvlagede dorullnisser . Du kommer til å bli så glad og stolt av guttene dine og sette dem frem på hedersplassen ! Sånn er det å være mor ! Det husker jeg selv , jeg som hadde dere tre barna. Bare husk på å legge de fint i en eske etter hvert , så de holder seg fine lengst mulig . Du skjønner ... de må frem fordi om de blir gamle og ødelagte. Ønsker dere en fin kveld ! Klem

    SvarSlett