lørdag 22. desember 2012

Dagen før dagen, før dagen.

Omsider var helgen her, og alle juleting er i boks.
I morgen venter bare å hugge og pynte juletre, og sette ut grøt til nissen. Med andre ord, de koselige tingene. Deilig er det å senke skuldrene noen hakk.
 
Den siste julepynten kom frem i dag, og mens jeg foretrekker det enkelt, slik..
 
 
Foretrekker lillebror dette her..

 
Han var så skjønn, for grunnen til at nissene står i flokk, og ser en vei, er fordi de ser på barnetv. :)
 
Jeg prøvde å ta litt flere bilder av julepynten vår, men..

 
de fleste bildene ble bare søppel. Det hersens kameraet har takket for seg igjen, det ser ut til at linsa er gåen, nok en gang. Altså, det skjedde fordi kameraet falt ned fra toppen av kjøleskapet, i HODET mitt, så kan vel ikke klage på kameraet, men kjedelig er det uansett. Og siden jeg har hatt tusen prosjekter på gang de siste ukene har jeg tatt lite bilder, og glemt bort hele kameraet, så var ergelig å komme på det i dag. Nå er det vel for sent, og da ser det stusselig ut for bilder i julen.. Menmen, i romjulen får jeg sende mannen ut på oppdrag for å handle en ny linse, mens jeg.. -jeg jobber.

1 kommentar:

  1. Hahahaa jeg må le altså , alle nissene står samme vei å ser på barne tv ... den var søt ! Så fint dere har pyntet til jul !Noe ordentlig driiit å jobbe i julen da ! Klem fra meg som har vært rundt i nesten hele dag for å finne gave til deg. Klem klem

    SvarSlett