lørdag 20. oktober 2012

Loftstue, før og nå!

Det har tatt LITT tid, og vi er ferdige her ca et år etter planen, men det er glemt nå som vi straks er ferdige..
 
Her er den bittelille, rare loftstua vår
 

Pallesofakrok har kommet på plass. Mannen i huset ønsket seg egentlig en Ektorp fra Ikea, men siden rommet er fullt av dører, og har en pipe midt i rommet var det ikke plass, og vi gikk for en litt mer hjemmelaget variant.. Drømmebarna ELSKER kroken, og vil helst være her hele tiden, så vi har lest endeløst mange bøker denne uka. :)

Planlegger å finne et passende lite sofabord etterhvert, men bare når det rette dukker opp!

 
Pipa har blitt ganske så fin! Den er blitt malt ikke mindre enn 8 strøk, da jeg ikke klarte å bestemme meg for farge.. Dessuten skulle vi slå oss litt løs, og male den blå-grå, men pipa ble syrinlilla, og totalt krasj med alt. Denne varianten er i hvit lin, og nå er jeg omsider fornøyd. :)

 
Skapene er egentlig ganske grelle, men som nevnt tidligere må de forbli, pga bæring i huset. Og da er det jo trøst at de skjuler noe ENDA styggere, nemlig drømmemannens enorme dvd-samling.

 
Heldigvis at tven kom på plass sier nå bare jeg! ;) Nei, den ødela litt da den kom på plass, men jeg har ikke stemmerett på alt, jeg heller.
 
Rekkverket er nytt, og vi er strålende fornøyde med det!

 
Det som gjenstår nå er å sette opp rekkverk hele veien ned trappa, og selvfølgelig- sparkling og malingsflekking. Kjedelig jobb, men nå som vi er såå nærme er det bare å bite tennene sammen.
 
Litt bilder og ting kommer nok også på plass etterhvert, men for øyeblikket er jeg i grunnen overlykkelig bare for de hvite veggene.
 
Og grunnen til det kommer her..

 
Kjempestilig! Husker jeg gruet meg til å vise frem 2. etg i huset til besteforeldrene mine da vi hadde kjøpt her. Jeg var redd de skulle ligge våkne om natten og bekymre seg, for det som ikke syns så godt på bildet her, er at bak de rørene er ytterkledningen, og i vinduet var faktisk flere av rutene sprekt.

 
 

 
Heldigvis har vi kvittet oss med denne looken, og rommet er blitt akkurat så fint som vi drømte om, da vi var her på visning for første gang, med stjerner i øynene, og viste at vi skulle ha huset, koste hva det koste ville.. ;)
 
I morgen blir det maraton, for da kommer ikke mindre enn 18 unger hit på låvefest, og et par timer etter runder vi av med familiefest. Lille, fine storebror er blitt fire år! Skrytebilder kommer etterhvert.

5 kommentarer:

 1. Ååå det har blitt såå kjempefint ! Og så deilig å ha en sånn kosestue! Pipen ble kjempefin også der den står så fint på pynt. Kjempekult med låvefest ! Klem klem

  SvarSlett
 2. SJÅ HER JA!
  SÅ DRIFTIGE DERE ER!
  KNALL FINT:)
  TIL LYKKE MED DAGEN I MORGEN!
  KLEM FRA ELI:))

  SvarSlett
 3. Det ble jo en stor forandring, å så vakkert som det ble :) Gratulerer med ny loftstue :)

  SvarSlett
 4. Å det var jo skikkelig knall fint!!! Sees i morra :)
  Elisabeth

  SvarSlett
 5. Jeg har gitt deg en AWARD , se inne hos meg . Klem

  SvarSlett