onsdag 24. oktober 2012

Barnebursdag

Forrige fredag fylte storebror fire år, og på søndag ble han feiret med heder og ære..
 
 
Lillegutt hadde valgt ROOOOSA krone i barnehagen, for det er den beste fargen.
 
Vi ba inn alle barna på avdelingen i barnehagen, men det sier seg selv at vi ikke hadde plass til 18 barn, (med foreldre!!) så vi ba inn til låvefest..

 
Veldig stas syns storebror, å få spise kake i låven. For ikke å snakke om pynten, den slo an. ;)

 
Lillebror er bare to år, og fikk pakke på bursdagen han og, endelig fikk han sitt eget Kaptein Sabeltann utstyr, etter å ha "tapt" plassen som Langemann i flere uker.

 
Storebror fikk velge kake selv. Hehe! Kjente jeg angret litt da han valgte rosa traktor med skuffe, og Lynet i hengeren.. Lillebror slang på "Og Kaktein Sabeltann", så da var det bare frem med bakesakene.. Den slo veldig an hos småtrollene!
 
 
På voksenbursdag fikk storebror ny, gammel seng fra Mommo. Veldig stas med stor seng for store gutter. Han kom og fortalte at nå som han hadde fått stor seng skulle han lære seg å sove hele natten. Vel, det har ikke skjedd ennå.. Stor seng krevde nemlig ny plassering i rommet, og det er fortsatt litt skummelt om natten..

 
Mot slutten av dagen, mens vi voksne ryddet opp, lurte tre småtroll seg ut på badet og "vasket håret" og hele badet. Alt var plaskvått, og det var sikkert 20 l vann som fløyt på gulvet og inne i skapene.

 
Men det var visst veldig moro da, så det var vel ingen som hadde hjerte til å være såå veldig strenge da. Ikke etter en dag med to selskaper, og ikke mindre enn 52 mennesker innom vårt bittelille småbruk..
 
Storebror var veldig fornøyd med dagen, og gleder seg alt til neste år. :)

1 kommentar:

  1. Mange mange herlige bilder av guttene ! Låvefesten var kjempe velykket og så nydelig pyntet ! Så fin og stolt lille Isak er med kapteinklærne. Klem klem

    SvarSlett