tirsdag 21. august 2012

2 års dag

I går var det en stor dag her i drømmehuset, minstemannen vår ble 2 store år. Han har skjønt tingen med bursdager, og hadde ventet i mange dager, så det var godt dagen endelig var her..


Storebror ville heller se på skyer enn å ta bilder..

På søndag feiret vi med små venner, og siden været var så flott dekket vi på ute..


Genialt med små grisetroll i hus.. ;)

Hjemmelagde etiketter på Eplemosten måtte til..


Selvfølgelig måtte vi ha traktorkake. Zetor-traktor, med skuffe og henger.. Litt skjev, som alt annet hjemmelaget i dette huset.. ;)


Dagen ble rundet av med skattejakt i hagen.. Omsider fant de godteposene, hengende i trærne..Alle store begivenheter bør feires tre dager til ende, og det har vi også gjort. Lillebror var storfornøyd, så tror bursdagen levde opp til forventningene.

Litt rart er det, at lille "babyen" vår er blitt så stor. Det siste året har han blitt en stor skravlekopp, tjatrer og skravler hull i hodet på alle og enhver. Han er fortsatt høyt og lavt hele tiden, men har nok fått forbedret teknikken sin litt, så det blir ikke fullt så mange knall og fall. Hvis noen spør hvor gammel han er, så svarer han stolt "tjeogtalt" (altså 3,5), og det lille mennesket har nok minst like mye selvtillit som om han skulle vært det!

Bursdagen ga storebror mersmak, så nå har han begynt nedtellingen til sin.. Vel, han må nok telle en god stund før kalenderen ser oktober..


1 kommentar:

  1. Flott kake og koselige bilder fra akkurat sånn en fødselsdag skal feires på landet . Klem

    SvarSlett