mandag 9. juli 2012

Regnværsdag

I dag har det vært en typisk regnværsdag, så da ble det tente lys inne, og litt roligere tempo..Den rosa telysholderen lagde storebror her om dagen, og han er SÅ stolt av eget verk. 

Vi har puslet utallige puslespill innimellom turer ut, og det er ganske stas..


Domino var også gøy! Men lillebror ble ganske morsk etterhvert, da han syns storebror hadde tatt for mange brikker..


Nå i ferien har gullungene vært skikkelig trollete med søvn, det er tydelig de ikke blir like slitne når de har ferie.. Det betyr stort sett at de setter i gang et voldsomt leven når de legger seg for kvelden, er MYE våkne om natten, og våkner ekstremt gretne om morgningene. Og det er uansett hva vi gjør i løpet av dagen, om vi har et høyt tempo hvor de blir skikkelig slitne, eller om det blir litt roligere.. Derfor har vi lite energi til å være veldig aktive med husprosjektene våre.

 Men noe skjer det da, og snart kommer noen små oppdateringsbilder fra soverommet..

(Er det forresten noen som har et godt forslag til hva man gjør med brannslokningsapparater? De er jo ikke  flotte å se på, men det er jo ikke akkurat noe sjakktrekk å gjemme dem så altfor godt bort heller.. Så, hva er trikset?!)


1 kommentar:

  1. Gullungene sover da pent om natten hod mommo og bestefar !!! Vel brannslukkning apparater må være lett tilgengelige , men kanske du kan hekle et blondetrekk til den ? Hmm

    SvarSlett