søndag 15. juli 2012

I gang..

med nytt maleprosjekt.
 Det meste av snekkerarbeid i vårt lille, rare loftsrom er ferdig, og nå om dagen er det maling som står i fokus. Vi har gått over noen ganger nå, med heftgrunn, men det tar litt tid, da veggene var elgamle og ganske så mørke blitt.

Her er et par underveisbilder..


Pipa har virkelig fått et løft, etter at den var VELDIG mye mindre pen, men maling gjenstår. Har i grunnen vennet oss til at den er "murfarget", så vurderer sånn betongmaling som jeg har sett så mange steder nå (Pure color, eller hva den heter). Vi får nå se da.. Pleier vel i grunnen lett å la oss rive med av freshe hvite vegger og.

Nytt rekkverk til denne sinnsyke, bratte trappen vår er også bestilt, men det tar tid.. Har spesialbestilt rekkverk som er tilnærmet likt det gamle som var der, men med noen små justeringer. Finere justeringer!


Helt innerst mot veggen her kommer det en liten tv. Siden det er 5 dører og det skapet i samme rom, må det noen kreative løsninger til for å møblere her, men jeg er SÅÅ spent, og hjernen er full av kreative prosjekter om dagen. Så mange at jeg nesten ikke får sove, ganske ugunstig når man kommer hjem etter nattevakt.. ;) Men etter at det rommet her har sett ut som et takras siden vi flyttet inn i drømmehuset, er det deilig at ting skjer. Det er tross alt ikke et rom man bare kan lukke døren til heller, vi går jo gjennom her hele tiden, så  det er begrenset hvor godt man klarer å overse rot og stygge vegger.

Nytt rekkverk kommer mot slutten av august, så jeg får smøre meg med tålmodighet en stund til, men den verste malejobben (foruten rekkverket, som kommer umalt!!) satser vi på å bli ferdige med snart, så forhåpentligvis kan vi snart møblere så vidt, og henge opp litt på veggene her. Hurra!2 kommentarer:

 1. Det blir kjempefint og en skikkelig kosekrok.

  SvarSlett
 2. Så lekkert det blir! :-))
  Nydelig :-))

  Så herlig soverom dere har også, da!
  Vakkert!! Ser vi har lik mugge også- den du har i vinduet ;)
  Dne er så søt!

  Ja, ula er fantastisk!! Herlig Strand!
  Nei, hvem trenger syden da ;-)

  Ønsker deg en fin mandag!
  Klemmer

  SvarSlett