mandag 31. oktober 2011

Litt julete

Nå om dagen er vi svært så julete her i drømmehuset. Altfor tidlig, men med barn som har vært syke av og på i all evighet (nærmest), har vi prøvd å være litt kreative, og laget julegaver. Resultatet er vi fornøyde med, og den store kunstneren er nok aller mest fornøyd. ;) Det har ihvertfall ført til en smule julestemning, og for å være tidlig ute har nå kjøkkenstolene forberedt seg. Syns de ble fine jeg.Den nederste stolen fikk nytt stoletrekk for kort tid siden, men takket være katten i huset holdt ikke det lenge.. Da er det jo flaks at veien er kort til Stoff og stil, og masse billig stoff.Den øverste stolputen er fra Åhlens, og storebror ble svært så misunnlig på akkurat den. Derfor må det bli en rød pute til tripptrapp-stolen etterhvert også. Med dusker, helst, tror jeg.

Men før den tid er det tid for å svinge malekosten, for her er det mange små prosjekter i sving. Resultatet skal jeg legge ut etterhvert..

2 kommentarer:

 1. Jeg syntes også at stolene ble fine :) Det er flott å være tidlig ute :)

  Ønsker deg en fin fin mandag
  klem klem

  SvarSlett
 2. Stolene ble flotte, er sååå glad i rødt og hvitt.Elsker og male og få ting "nytt" nå har jeg en liten krakk jeg holder på med.

  Ha en flott uke
  Klem Åse

  SvarSlett