lørdag 15. oktober 2011

Gamle voksduker

kan bli mye fint!

Vi har ofte, stort sett alltid, voksduk fra Stoff og Stil på kjøkkenbordet. Utrolig enkelt og greit, også er de ganske fine også, syns jeg. Men de blir fort stygge, og når de koster ca 40 kr, blir det byttet ut med gjevne mellomrom.

Neste uke har storebror i huset bursdag, og derfor har vi vært litt kreative med gamle "duk-rester" i dag.Bursdagsbarnet selv og jeg har klippet og limt et par vimpelrekker i ulike størrelser, og ble ganske så fornøyd med resultatet. :)Godteriposer ble det også stoff til, søte til å få litt godteri i, og fine til oppbevaring siden. Gullungen elsker ihvertfall sånne ting selv.

Også må jeg nesten komme med en liten tilstandsrapport.. Som jeg nevnte i forrige innlegg hadde gullungene fått Hånd-Munn- og Fotsyke. Vel, nå er det ikke bare barna som har det lenger..Slik ser min kjære mann ut for øyeblikket, og jeg er ikke langt unna dette her selv. Hender, føtter, ører, og munn er full av blemmer og utslett, ekstremt ubehagelig. I tillegg klør det noe helt sinnsykt. Derfor gjør vi minst mulig om dagen, og holder oss til enkel klipping og liming. Litt å sysselsette de små med, nå som vi lever isolert fra verden. Nærmest. ;)

1 kommentar:

  1. Trist med den sykdommen da.. får no virkelig håp at det gir seg snart..
    Vimplan va no kjempefin!
    Trivelig at du vil verra med på min lille give away.
    Klem Mari JOhanne

    SvarSlett