tirsdag 12. juli 2011

Lykken er..

å ha ferie med de tre beste guttene som er. Sommerplanene i år var å ikke ha noen plan, bare ta ting som de kommer.. Og så langt har det fungert utmerket faktisk. Vi storkoser oss, og gjør det som faller oss inn.Disse fantastisk vakre blomstene hadde dukket opp mens vi var borte, litt synd vi ikke får kikket like mye på dem som vi kunne ønsket, men de er pene å se på i forbifarten også. :)

Den første uken har gått med til dyreparken..

Tømmer-renna med storebror var kjempestas, og selv den minste kråka klarte vi å holde i sjakk denne dagen (ingen selvfølge).
Eksotisk besøk fra trøndere..
Syke små med masse prikker.. (Pinlig nok vet ikke sykepleiermammaen akkurat hva det er, men så lenge energinivået stort sett er på topp går det vel greit.. ;) )En liten hyttetur..
Morgenbad på mor..
Viktig å ordne etter seg før man reiser hjem.Lillebror var en veldig aktiv deltager i å tømme bilen, han klatret inn og inntok plassen helt selv..Da vi kom hjem i dag stod plutselig den svarte monster badeanden på trappa. Jeg skvatt skikkelig og måtte kikke to ganger før jeg skjønte hva det var.. Storebror samler på ender, og det vet stort sett alle vi kjenner, noe som har resultert i en ganske stor andeflokk, men den her tok kaka. Onkel hadde kjørt innom med den, og fikk en ekstra stjerne i boka fra guttene for den. Begge var ivrige etter å bade i kveld!En hånd å holde i mens man får kveldsstell..Alle fornuftige planer er lagt bort for ferien, nå er det latskap, impulsive planer, bading og is som står på planen. Fantastisk med en sommer uten planer, bare pakke barn og saker inn i bilen, og gjøre det som faller en inn. Storebror har lyst til å kjøre fly i ferien, så da blir det nok det og. Alle får være med å bestemme hva som skal skje. ;)

1 kommentar:

  1. Fine bilder med herlige gutter!
    Ser ut til at dere koser dere i ferien!

    klem

    SvarSlett