fredag 1. juli 2011

Feriemodus

I dag var siste dagen før ferien for lillegutt i barnehagen, og for mannen på jobb, så nå er det offisielt ferie i drømmehuset. Lillegutt og jeg har feiret med å bake cup cakes.Litt godt stekte, men det er jammen ikke alltid lett å passe ovnen i mellom slagene med dotrening og aktiv lillebror. Gode ble de ihvertfall, særlig med grønn smørkrem og dinosauruspynt. ;)

De neste ukene har vi planlagt å ta helt fri fra husprosjektene våre, og bare være mest mulig på tur og kose oss. Det holdt jo ganske greit, i morgen skal det skiftes et par vinduer, og jeg har noen småting jeg skal male noen kvelder.. ;) Hehe. Ikke så lett å ta seg helt fri med andre ord, vi er litt ivrige. Men. Etter at vinduene er byttet skal det meste få flyte i 2. etasje, og vi skal bare kose oss med disse små..Sinkbaljen er kjøpt for å stå på verandaen, til å vaske hender/føtter når vi er ute. Det blir ofte utrolig masse gris inn i gangen syns jeg, de dagene vi er ute fra morgen til kveld, så planen er god. Så langt har den vært kjekk, men det har endt med at begge barna har vært oppi der med hele kroppen hver gang. Rampungene. :)Denne lille blide mannen kan nemlig snu tvert om, hvis ikke han også får plaske i vannet sånn som storebror får. ;)

Så, da får vi se hva vi kommer på av gode planer de neste ukene. Late skal de ihvertfall bli.. :)

3 kommentarer:

 1. Herlige bilder av barna dine. :)
  Ønsker deg en flott ferie. :)

  SvarSlett
 2. Deilig med late sommerferiedager! Og godt å få gjort litt "fornuftige ting". Søte sjarmtroll du har. Riktig god ferie til dere! Nyt!
  Klem fra Hedda

  SvarSlett
 3. så søte bilder!!!
  Elisabeth

  SvarSlett